O nama

Hongoldonia d.o.o. osnovana je 1989. godine na inicijativu gospodina Jure Ždere kao malo poduzeće za unutarnju i vanjsku trgovinu, servisne i autoprijevozničke usluge.

Tijekom razvojnog ciklusa uspostavili smo poslovnu suradnju s brojnim renomiranim svjetskim poduzećima: 

  • 1996. ovlašteni distributeri motornih uređaja STIHL i VIKING za područje Slavonije i Baranje (suradnja s Unikomerc d.o.o.);
  • 1999. zastupnici tvrtke VALLORBE iz Švicarske, najvećeg proizvođača turpija na svijetu;
  • 2002. ekskluzivno zastupništvo HONDA motora i rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske;
  • 2004. generalni predstavnici HONDA MOTOR Co. Ltd. JAPAN za područje Hrvatske i zemlje bivše Jugoslavije

Danas Hongoldonia d.o.o., kao generalni uvoznik i distributer HONDA Power Equipment u Republici Hrvatskoj, broji desetak zaposlenih, ima sjedište, veleprodaju i servis s 24-satnom mobilnom podrškom u Osijeku, te ured u Zagrebu. Važno je spomenuti da naše poduzeće vodi brigu o ekologiji i zaštiti okoliša, te da sudjelujemo u brojnim humanitarnim akcijama za pomoć djeci, jer smatramo da su zaštita okoliša i briga o djeci vrlo važni činitelji stvaranja bolje i ljepše budućnosti!

Cilj Honde je svima osigurati zadovoljstvo kroz naš posao - onima koji kupuju Honda proizvode, onima koji prodaju Honda proizvode i onima koji stvaraju Honda proizvode. Uzevši to u obzir glavna odgovornost Honde je ona prema ljudima… i zato su nam ljudi najvažniji! 

Osnivači i djelatnici Hongoldonia d.o.o.

Kontakt

HONGOLDONIA d.o.o.

sample+385 (0)31 31 320 420
+385 (0)31 31 320 420

samplewww.gianniferrari.hr
info@gianniferrari.hr

sampleVukovarska 432a
31000 Osijek

Korisno

Newsletter

Poziv na demonstraciju