TURBOLOADER - mini bager

Priključci

turboloader_pr17 Hvataljka za velike vreće
turboloader_pr2 Sječkalica za grane
turboloader_pr3 Hvataljke
turboloader_pr4 Hidraulični čekić
turboloader_pr5 Viličar sa dodatnim podizačem
turboloader_pr6 Ploča za nagib
turboloader_pr7 Glodalica za panjeve
turboloader_pr8 Valjak
turboloader_pr9 Utovarivač
turboloader_pr10 Visokopodizni utovarivač
turboloader_pr11 Višenamjenski utovarivač 4 u 1
turboloader_pr12 Utovarivač za lagani materijal
turboloader_pr13 Viličar za palete
turboloader_pr14 Poljodjelski viličar sa hvataljkom
turboloader_pr15 Industrijski viličar sa hvataljkom
turboloader_pr16 Viličar za stajnjak
turboloader_pr34 Vilice za bale
turboloader_pr174 Produžetak za podizač 110cm
turboloader_pr18 Teleskopski produžetak 200cm
turboloader_pr19 Kopač kanala
turboloader_pr20 Svrdlo
turboloader_pr21 Prednji utovarivač
turboloader_pr22 Zakretna ruka
turboloader_pr23 Priključak za odvajanje kamenja
turboloader_pr24 Usitnjivač zemlje
turboloader_pr25 Kosilica s bočnim izbacivanjem trave + usitnjavanje
turboloader_pr26 Malčer
turboloader_pr27 Rezač živice jednostrani
turboloader_pr29 Rezač živice dvostrani
turboloader_pr30 Nivelator
turboloader_pr31 Daska za snijeg
turboloader_pr32 Bacač snijega
turboloader_pr33 Rasipač
Ispis
Utovarivač, viličar, rovokopač, čistilica, malčer, hidraulični čekić - popis se samo nastavlja s brojnim priključcima. Turboloader mini bager je sve u jednom! Provjereno testovima za sigurnost, buku, vibracije i elekromagnetske emisije. Na uređaje je ugrađena oprema koja osigurava maksimalnu sigurnost.

Novo u ponudi. Model H 440!

Tehničke specifikacije

Model
MS 220
M 220
M 280
H 360
H 440
Vrsta goriva
dizel
dizel
dizel
dizel
dizel
Snaga KS
22
22
28
36
44
Broj cilindara
3
3
3
4
4
Pogon
4WD
4WD
4WD
4WD
4WD
Sila guranja
9000N
9000N
11200N
11200N
11200N
Max. visina dizanja
260cm
304cm
308cm
308cm
308cm
Max. težina dizanja
2100kg
2100kg
2100kg
2100kg
2100kg
Težina
1190kg
1360kg
1440kg
1670kg
1730kg

Turbo mini bager je višenamjenski uređaj koji je idealan za zemljane radove (utovarivač), za održavanje javnih površina (čistilica, rovokopač, malčer), za radove u poljoprivredi, za građevinarske radove, za rukovanje s različitim materijalima (utovar/istovar), te za sve druge tipove industrije gdje su snaga i funkcionalnost ključni faktor.

M linija Turbo mini bagera ima ugrađene motore s 3 cilindra snage od 22-28 KS, a s radnom težinom od 1,4 do 2 metričke tone može podizati terete do 1100 kg.

H linija ima radnu težinu od 1,9 do 2,3 metričke tone i može podizati terete do 1400 kg. Model H 360 ima motor s 4 cilindra snage 36 KS. Međuosovinski razmak kotača na H tipu uređaja pruža izvanrednu stabilnost i udobnost pri vožnji. Ova ekskluzivna konfiguracija povećava nosivost za preko 25 % u odnosu na M verziju uređaja, dok zadržava iste kompaktne dimenzije i istu pokretljivost. Optimalna raspodjela težine pruža bolju silu guranja i zbog toga H tip mini bagera ima veću nosivost.

Kućište

Zglobno kućište omogućuje vrlo malen radijus skretanja čime se smanjuje prostor potreban za kretanje uređaja i omogućuje sigurno kretanje Turbo mini bagera čak i u skučenim prostorima. Zglobnim kućištem i kotačima jednake veličine osiguralo se brzo kretanje kada se uređaj koristi u zatvorenom prostoru ili na građevinskom zemljištu. U koji god međuprostor prednji dio uređaja uđe, stražnji dio ga može pratiti. Stražnji kotači uvijek prate put prednjih kotača što smanjuje zbijenost tla. Zglobno upravljanje omogućuje Turbo mini bageru da radi čak i na najosjetljivijem području, a da ga ne ošteti, zbog čega se Turbo mini bager pokazao izvrsnim u uređenju vrtova ili u održavanju travnatih površina, pogotovo opcija malčera.

 

 

Preglednost

Za razliku od tradicionalnih zglobnih uređaja, pozicija vozačeva sjedala u Turbo mini bageru je u prednjom dijelu. Čak i prilikom skretanja, vozač ima savršenu preglednost ispred sebe kako bi bez problema izvršio radni zadatak. Povišeni položaj vozača omogućuje izvrsnu vidljivost, čime se povećava sigurnost i vrhunska udobnost kao i kontrola upravljanja strojem. Kontrolna ploča koja je montirana sa strane i položaj teleskopske ruke doprinosi boljoj vidljivosti pa korisnik ima bolju kontrolu priključka u radu.

 

Teleskopska ruka

 

Teleskopska ruka Turbo mini bagera (nije raspoloživa za MS 220) omogućuje impresivan vodoravni i okomiti dohvat. Standardno hidraulično paralelno povezivanje omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije rukovanje. Samonivelirajuća odlika uređaja znatno smanjuje potrebu ručnog podešavanja, a teret se podiže potpuno sigurno. Odabirom plutajuće pozicije ruke, priključci će s lakoćom slijediti nepravilne površine. Simultani pokreti ruke i korpe pomažu smanjiti trajanje ciklusa te povećavaju produktivnost.

 

Montaža ploča

 

Zamjena priključaka se odvija vrlo brzo i traje samo nekoliko sekundi zbog sustava brze spojke. Priključci se lako priključuju i otpuštaju pomoću električnog joysticka koji se nalazi pokraj vozačeva sjedala. Električnim joystickom se aktivira par hidrauličnih zasuna. Ravne hidraulične spojke se vrlo lako čiste te su idealne za korištenje u prašnjavom i prljavom okolišu. One sprječavaju istjecanje tekućine i stvaranje zračnih jastučića u spoju tijekom priključivanja i otpuštanja. Spojke također osiguravaju vrhunske karakteristike uređaja jer smanjuju gubitke trenjem.

 

 

Pozicija vožnje

 

Dizajniran za intenzivno korištenje, Turbo mini bager nudi vrhunsku ergonomiju kao standard što uključuje vrlo osjetljiv i precizan električno-hidraulični servo joystick i udobno Grammar sjedalo sa potporom za kralježnicu i naslonom za glavu, te podesivim naslonom za ruke i leđa (također dostupno i u grijanoj verziji). Odvojene kontrole gasa i prijenosa omogućuju sporo kretanje dok motor i dalje radi pod visokim brojem okretaja čime se postiže optimalna hidraulična snaga za rad priključaka poput bacača snijega, kopača kanala i slično. Kontrola brzine je idealna kada se uređaj koristi na neravnim površinama ili pri stalnoj brzini (čak i ekstremno niskoj).

 

Kabina

Na Turbo mini bager se može prema potrebi ugraditi i kabina s grijanjem. Pet prilagodljivih otvora za zrak omogućuje ravnomjeran protok zraka u kabini, kako na prostoru za noge tako i na razini glave. Vanjska toplinska jedinica se nalazi iza kabine kako se ne bi povećala sveukupna visina samog uređaja. Sve staklene površine su izrađene od taljenog stakla. Jednodijelno vjetrobransko staklo osigurava optimalnu vidljivost bez prepreka i iskrivljenja, a stražnje staklene površine omogućuju izvrsno vidno polje za lakše upravljanje strojem. Oprema kabine uključuje dva para radnih svjetala (prednje i stražnje), zatim opremu za korištenje na cesti (svjetla, indikatore, rotirajuće svjetlo, sirenu i stražnje retrovizore) i prednji brisač stakla. Svjetlo unutar kabine, utičnica 12 V (upaljač za cigarete) te stereo zvučnici sa mogućnošću povezivanja s MP3 playerom pružaju visoku razinu udobnosti kabine. Klima je raspoloživa na zahtjev.

 

Motor

 

Turbo mini bager ima ugrađen motor s niskom emisijom plinova koji je u potpunosti sukladan sa trenutnim direktivama protiv onečišćenja okoliša. Hladnjak sa perima protiv začepljenja osigurava brzu izmjenu topline čak i u nepovoljnim uvjetima, čime se produžuje vijek trajanja motora, ulja te hidrauličnih komponenti. Na H modelima mini bagera, praktični otvor omogućava pristup motoru za brzinske provjere i svakodnevno održavanje.

Prijenos

 

Za stalni pogon na sva 4 kotača, te hidrostatski prijenos koriste se visoko kvalitetne, robusne i pouzdane komponente. Vrhunske karakteristike komponenti omogućuju veliku silu guranja, te zajedno sa velikom transportnom brzinom pružaju maksimalnu produktivnost. Standardnu opremu Turbo mini bagera čini sklop protiv proklizavanja koji može biti posebno koristan u uvjetima slabog prianjanja. Kao dodatna pomoć u teškim situacijama može se aktivirati razdjelnik koji dijeli hidraulični protok i zadržava efekt zaključavanja mjenjača (opcija).

 

Sigurnost

 

Najveća pozornost je posvećena sigurnosti korisnika. ROPS okvir je dostupan u 4-post verziji s prozirnim polikarbonat krovom za savršenu vidljivost kada je teleskopska ruka podignuta. Kao opcija dostupan je sklopivi ROPS okvir koji omogućuje rad Turbo mini bagera u prostoru ograničene visine, prolaz kroz manje otvore i skladištenje u prostoru s niskim stropom. Turbo mini bager u standardnoj opremi ima sklop za sprječavanje preopterećenja i sklop protiv prosipanja. Prvi sklop blokira teleskopski produžetak u slučaju gubitka prianjanja stražnjih kotača zbog eventualnog prekomjernog opterećenja. Sklop protiv prosipanja sprječava slučajno prosipanje materijala nazad na operatora.

 

Kontakt

HONGOLDONIA d.o.o.

sample+385 (0)31 31 320 420
+385 (0)31 31 320 420

samplewww.gianniferrari.hr
info@gianniferrari.hr

sampleVukovarska 432a
31000 Osijek

Korisno

Newsletter

Poziv na demonstraciju